top of page

Maak kans op een plaatsje op een internationale playlist!

Bijgewerkt op: 22 apr. 2022

Wil jij jouw song op een Europees gepromote Spotify/Apple Music-playlist zien staan? Wil je kans maken om een breed Europees publiek te bereiken met jouw compositie?


Lees dan vooral verder!


De Muziekgilde is sinds jaar en dag lid van de European Composer and Songwriter Alliance (ECSA). ECSA doet momenteel een oproep voor hun jaarlijkse "Discover ECSA’s music creators" Playlist.


Deze playlist wordt een verzameling composities en songs, afkomstig van de ECSA-lidorganisaties en zal op 21 juni 2022 – Wereldmuziekdag – publiek worden gemaakt.


Het doel is om Europese componisten en songwriters te promoten en hun zichtbaarheid bij het grote publiek te vergroten. Met deze playlist wil ECSA het publiek actief begeleiden bij het ontdekken van recente releases uit meer dan 15 landen en het creëren van zijn eigen, unieke "European Music Listening Experience".


Het thema van de playlist van dit jaar is "Music for Peace".


Wil jij jouw muziekwerk aanmelden hiervoor?

Stuur ons dan een link naar jouw song/compositie op Spotify en/of Apple Music. Wij maken een selectie hieruit om voor te stellen aan ECSA.

We kunnen in het totaal 3 werken aanmelden.


Alle voorwaarden vind je hier. Neem deze zeker goed door.

Hier vind je ook alles wat we nodig hebben om je correct te kunnen aanmelden. Ontvangen we niet alle gevraagde info van je, kunnen we je helaas niet nomineren. Lezen dus!


Deadline is 31 mei. Een week later sturen we onze selectie door naar ECSA.


Good luck!

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page