top of page

Wil jij mee aan het roer zitten van De Muziekgilde? Stel je dan kandidaat voor ons Bestuursorgaan.

De Muziekgilde is een vzw voor en door muzikanten. Dat wist je al.

Momenteel hebben wij een bestuursorgaan, het vroegere 'raad van bestuur', dat bestaat uit 12 mensen uit het veld. Wie dat zijn kan je vinden op onze site, op de pagina over ons.

Dit zijn de mensen die mee de koers bepalen van De Muziekgilde, mee in overleg gaan rond de belangrijkste thema's waarop we werken en op die manier wezenlijk het verschil kunnen maken in wat we als beroeps- en belangenvereniging kunnen verwezenlijken.


Wil jij hier deel van uitmaken? Het landschap mee vorm geven? Mee op de barricades staan? De werking van het dagelijkse bestuur mee overzien en ondersteunen? Dan kan jij je kandidaat stellen. Er is één vacature voor een nieuw lid van het Bestuursorgaan.


We verwachten van je dat je je actief mee in zet om de lijnen en de visie van De Muziekgilde mee uit te dragen en te ondersteunen, dat je je éénmaal per maand kan vrijmaken voor onze vergadering, dat je je kennis en expertise actief inzet om mee te ijveren voor betere ondersteuning van onze leden. Je kent de ins en outs van muziekwereld en weet hoe een muzikant beroepsmatig functioneert.

Je wil je inzetten om muzikanten te verenigen onder onze vlag zodat we sterker staan in onze stem naar het beleid.


Je kandidaat stellen kan tot 10 maart 23u59 via onderstaand knop (even naar beneden scrollen op de pagina)

We hebben je gegevens nodig, je curriculum vitae en een motivatiebrief.

Wij vragen van onze kandidaten dat ze van minstens één beheersvennootschap lid zijn. Laat dus weten of je lid bent van Sabam en/of PlayRight.


We houden je op de hoogte of je kandidatuur weerhouden is.

Onze 'Nacht van De Muziekgilde op 28 maart, is tevens onze Algemene Vergadering. Hier stemmen we alle leden van het Bestuursorgaan. En misschien ben jij erbij!

Weet dat deze positie onbezoldigd is.


Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!


De Muziekgilde
Comments


bottom of page