top of page

ma 23 mei

|

Webinar

Webinar : Zin en Onzin van het werken met/binnen een VZW

Heb je als professioneel auteur/muzikant/producer je zaken fiscaal en vennootschapsrechtelijk voor elkaar? Laat ons je wegwijs maken!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Webinar : Zin en Onzin van het werken met/binnen een VZW
Webinar : Zin en Onzin van het werken met/binnen een VZW

Tijd en locatie

23 mei 2022, 20:00 – 21:30

Webinar

Gasten

Over het evenement

De Muziekgilde presenteert een nieuwe webinar: op maandag 23 mei om 20 u. hebben we het over ‘zin en onzin van het werken met/binnen een VZW’.

Aanleiding is de verstrengde aanpak door de fiscus van VZW’s waarin artiesten, groepen en ook festivals hun werking en belangen hebben ondergebracht. Die recente ontwikkeling veroorzaakt in de muzieksector behoorlijk wat onrust. 

Muziekgilde-bestuurslid Luc Gulinck ontvangt als moderator fiscaal advocate Leen De Vriese (van kantoor Doolaege, Verbist & De Meyere) en Patrick Ghysel (accountantskantoor Ghysel en De Lombaerde). 

Zij zullen met kennis van zaken en vanuit eigen ervaring deze materie toelichten.

Geen betere gelegenheid dus om je te informeren en je in één moeite ook te bezinnen over je eigen situatie: heb je als professioneel auteur/muzikant/producer/organisator je zaken juridisch voor elkaar? Zijn je activiteiten (live-optredens, exploitatie van opnames, verkoop van merchandise, rechten …) optimaal en binnen de juiste vennootschaps- of verenigingsvorm georganiseerd? 

Je krijgt uiteraard de gelegenheid om vragen te stellen …

De live-webinar is gratis voor iedereen. Wie hem achteraf wil herbekijken, kan dat door lid te worden van De Muziekgilde. 

Zo steun je onze werking, blijf je op de hoogte van al onze activiteiten en evenementen en krijg je toegang tot alle webinars.

Tickets

  • Live webinar

    Wil je achteraf de webinar herbekijken? Wordt dan lid en krijg gratis toegang to alle webinars.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page